Λίγα λόγια για εμάς

Πρώτα από όλα...  Η ασφάλειά σας.

Καλώς ήρθατε στη σελιδα της Green Smart Technologies, έναν ιστότοπο αφιερωμένο στην παροχή ενεργειακά αποδοτικών λύσεων. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις με γνώμονα την ασφάλεια και τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση.
Δεν σκεφτόμαστε μόνο πράσινα, όπως μπορεί να ισχυρίζονται κάποιοι άλλοι. Στην πραγματικότητα έχουμε οικολογική συνείδηση και εφαρμόζουμε κάθε τεχνολογία για Μέγιστη ενεργειακή απόδοση και στις προδιαγραφές του κατασκευή!

“We don't just thing Green....
We only do it Green!” 

Ταυτόχρονα προσπαθούμε να είστε πιο άνετοι, ασφαλείς και ενημερωμένοι στη χρήση των νέων τεχνολογιών. Το κάνουμε αυτό εξηγώντας με απλά λόγια τη κάθε τεχνολογία που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας, παρουσιάζουμε τα οφέλη από τη σωστή χρήση τους, τις προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν εάν υπάρχουν και γιατί, αλλά και τι θα μπορούσε να πάει στραβά αν δεν ακολουθηθούν πιστά οι όποιες προφυλάξεις.
Παρόλο που οι τεχνολογίες που αναφέρονται εδώ χρησιμοποιούνται τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εφαρμογές, εστιάζουμε κυρίως στην οικιακή χρήση για απλοποίηση και καλύτερη κατανόηση των εννοιών.

Μερικά από τα βασικά θέματα που έχουμε αναπτύξει:
-Τεχνολογίες για ασφαλέστερα και πιο ενεργειακά αποδοτικά σπίτια…
-Εξοικονόμησης χρημάτων με αντλίες θερμότητας/ κλιματιστικά και ποιες οι προϋποθέσεις...
-Ασφάλεια κατά την χρήση των νέων εύφλεκτων αέριων R32, R600, R290 που χρησιμοποιούνται στην ψύξη..
- Επεξήγηση ελλιπή πληροφοριών, πολλές φορές παραπλανητικές στην λογική του μάρκετινγκ...

Όπως έχει αναφερθεί ήδη, σε αυτό το Site τα DC Inverter Air-Condition (ή μονάδες AC) λειτουργούν με υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος λειτουργίας σε σύγκριση με τα λεγόμενα on/off (σταθερών στροφών). Το χαμηλότερο κόστος στην κατανάλωση ενέργειας μπορεί να φτάσει ακόμη και το 44% σε σύγκριση με τα λεγόμενα on/off της ίδιας ικανότητας ψύξης και θέρμανσης. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα (ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας και χαμηλός θόρυβος), τα έχουν κάνει ανάρπαστα. >> Αρκεί να εγκατασταθούν σωστά! <<

Η Green Smart Technologies παρέχει προϊόντα τεχνολογίας και υπηρεσίες ιδιαίτερης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Η τεχνική κάλυψη του πελάτη προσφέρετε είτε στον χώρο του με φυσική παρουσία τεχνικού είτε απομακρυσμένα μέσω πλατφόρμας απομακρυσμένης πρόσβασης.

Για τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε με την:
S4G MON IKE
tel. +30.26610-34935
mob. +30.698 094 1400