Οι Υπηρεσίες που προσφέρουμε...

Στόχος μας η εξυπηρέτηση σας με ασφάλεια.


Στην Green Smart στόχος μας ειναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας με ασφάλεια.  Διαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς, ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους και ηλεκτρονικούς, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επαγγελματικών και οικιακών εγκαταστάσεων, αυτοματισμών ελέγχου και την ασφάλεια στη χρήση ηλεκτρικών συσκευών.   Η συνεχής κατάρτιση  μας στις νέες τεχνολογίες μας κάνει πρώτους στην επιλογή σας. 

Ψύξη Θέρμανση – Εξοικονόμηση Ενέργειας

Παρέχουμε μελέτη αγοράς - εγκατάσταση - τοποθέτηση - επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού (ψυγεία, φούρνους, αφυγραντήρες, πλυντήρια, στεγνωτήρια). Επίσης ασχολούμαστε με την απολύμανση κλιματιστικών με βαθύ καθαρισμό, επαναφέροντας τα στη αρχική τους κατάσταση, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19 για καθαρότερο αέρα και μια καλύτερη πιστότητα ζωής.

Η μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας στις ηλεκτρικές συσκευές, σας εξασφαλίζει τη γρήγορη επισκευή με ασφάλεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία. 

Αναλαμβάνουμε επισκευές ηλεκτρικών συσκευών όλων των εταιρειών, όπως Inventor, GE, Hair, Bosch, Siemens, Pitsos, Hotpoint-Ariston, Miele, LG, Samsung, Indesit, Candy, AEG, Morris, Whirlpool, Electrolux, Delonghi, Hoover κλπ.

Βαθύς Καθαρισμος κλιματιστικού

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συντήρησης, πραγματοποιείται καθαρισμός, απολύμανση, και αποστείρωση  για την καταπολέμηση ιών και βακτηρίων που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία. Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά, εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ.  Περισσότερα...

Service κλιματιστικού

Συνήθως απαιτείτεαι όταν η συσκευή σας δεν λειτουργεί σωστά. Πραγματοποιείται πλήρης έλεγχος για την εύρεση του προβλήματος και ακολουθεί η επισκευή της. Αν κριθεί αναγκαίο γίνετε έλεγχος αερίων και καθαρισμός- απολύμανση.

Εγκατάσταση κλιματιστικών

Οι έμπειροι τεχνικοί μας σας διασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση του κλιματιστικού σας. Επιλέγουμε το κατάλληλο σημείο σύμφωνα με τη διαρρύθμιση του χώρου σας και τη μεγίστη ενεργειακή τους απόδοση. Τα κλιματιστικά δεν είναι τοστιέρες που τις βάζεις στην πρίζα και λειτουργούν. Απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις, για την ασφαλή και οικονομική τους λειτουργία.

Συντήρηση ψυκτικών θαλάμων

Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, πραγματοποιείται πλήρης οπτικός, θερμικός και μανομετρικός έλεγχος. Απολύμανση/ αποστείρωση του θαλάμου, για την καταπολέμηση ιών και βακτηρίων που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία. Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά, εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ.

Επισκευή επαγγελματικού εξοπλισμού

Πραγματοποιείται πάντα οπτικός έλεγχος της συσκευής αλλά και του τρόπου τροφοδοσίας της, ακολουθεί ο έλεγχος λειτουργίας, με την εύρεση του προβλήματος και ακολουθεί η επισκευή της συσκευής, Επισκευάζουμε επαγγελματικούς φούρνους, πλυντήρια και στεγνωτήρια επαγγελματικά, ψυκτικούς θαλάμους, ψυγεία και άλλες επαγγελματικές συσκευές ακόμα και αυτές ξενοδοχειακού τύπου.

Yπηρεσίες στοχευμένες για την διασφάλιση της υγείας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διασφαλίζουν την ασφάλεια σας με τη σωστή τοποθέτηση των ηλεκτρικών συσκευών και βάση προδιαγραφών του εκάστοτε κατασκευαστή και σας ενημερώνουν σε περίπτωση που αντιληφθούν κάποιο πρόβλημα. Προτείνουμε πάντα το κατάλληλο σημείο σύμφωνα με τη διαρρύθμιση του χώρου σας για μεγίστη ενεργειακή απόδοση. Ελέγχουμε τον τρόπο τροφοδοσία συσκευών να είναι κατάλληλος και ασφαλής και σας ενημερώνουμε αν δούμε κάτι εκτός προδιαγραφών. Home Inspection. Περισσότερα...

  • Όλες οι υπηρεσίες επιγραμματικά:  Εγκατάσταση/Απεγκατάσταση/Επισκευή/Καθαρισμός/Service επαγγελματικού ψυγείου/ θαλάμου , Επισκευή/καθαρισμός αφυγραντήρα, Εγκατάσταση/Απεγκατάσταση/Επισκευή/καθαρισμός επαγγελματικού ψυγείου/ θαλάμου, Επισκευή/καθαρισμός αφυγραντήρα, Home Inspection - Υπηρεσίες στοχευμένες στην διασφάλιση της υγείας (Υπόδειξη για αποφυγή πιθανών προβλημάτων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα όπως: ατύχημα, ηλεκτροπληξία, επικινδυνότητα και ζημιά λόγω απώλειας ρεύματος, υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας και γενικότερα δυσκολία στην καθημερινότητα. Η προληπτική συντήρηση ψυκτικών θαλάμων και άλλων επαγγελματικών συσκευών, καλό είναι να γίνετε κάθε χρόνο αρκετά πριν την έναρξη της τουριστική περίοδο και εκτός σεζόν. 

Ηλεκτρολογικές Εργασίες - Επίλυση Θεμάτων

Έκδοση ηλεκτρολογικού σχεδίου 

Πολλές φορές μετά το πέρας της 10-ετίας ή με την αλλαγή σε άλλο πάροχο ενέργειας μπορεί να σας ζητηθεί ο έλεγχος του ηλεκτρολογικού σας πίνακα και νέο ηλεκτρολογικό σχέδιο. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε σε όλα τα στάδια, από τον επιτόπιο έλεγχο, την αναβάθμιση του πίνακα και της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης αν αυτό απαιτείτε.  Καθος και την έκδοση νέου ηλεκτρολογικού σχεδίου  οπου για τα ανωτερο απαιτητέ.

Service Ηλεκτρολογικού πινάκα

Επισκευή και αναβάθμιση του Ηλεκτρολογικού σας πινάκα ώστε να φέρει τις αναγκαίες προστασίες αποφυγής ηλεκτροπληξίας RCD, γείωση, τη προστασία συσκευών από υπερτάσεις και τους οποίους αναγκαίους τηλεχειρισμούς για εξοικονόμηση ενέργειας.  Περισσότερα...

Έλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης και επίλυση θεμάτων

Υπάρχουν πολλές φορές δυσλειτουργίες σε μια παλιά εγκατάσταση, πολύ ενοχλητικές, μπορεί και επικίνδυνες που δεν ξέρετε σε τί οφείλονται. Άλλες φορές πέφτουν τα Ρελέ Διαρροής, κατά την άποψη σας χωρίς κάποιον εμφανή λόγο. Ή μετά από κάποια υπέρταση καίγονται όλες οι ηλεκτρονικές σας συσκευές. Εδώ ερχόμαστε εμείς και ελέγχουμε την εγκατάσταση και τον περιβάλλοντα χώρο για βλάβες ή αμέλειες και επαναφέρουμε την τάξη και ασφάλεια.

Home Inspection: Yπηρεσίες στοχευμένες στην διασφάλιση υγείας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας σάς διασφαλίζουν την ασφάλεια σας ελέγχοντας το σπίτι σας για τυχόν ελλείψεις στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα, τις διασυνδέσεις του (υποπίνακες) και βάση των συνδεμένων σε αυτόν συσκευές. Αν βρεθεί κάτι ενημερώνεστε και σας προτείνουμε τρόπους επίλυσης. Home Inspection. Περισσότερα...

Έλεγχος Γείωσης

Στην εύρυθμη λειτουργία μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σημαντικό μέρος παίζει και ο γειωτής.  Μια από της σοβαρότερες ελληνικές εταιρίες η ELMEKO προτείνει κάθε 15 χρόνια να γίνετε προληπτικά μια ενίσχυση γειωτή (διότι τα ηλεκτρόδια χαλκού και τα κολάρα σύσφιξης παθαίνουν ηλεκτρόλυση/οξειδώνονται) και δεν αποδίδουν όπως τα καινούρια. Απαιτείται όταν οι συσκευές σας δεν λειτουργούν σωστά ή υπαρχουν εμφανοί σημεία απώλειας γείωσης.   Περισσότερα...

Αντικεραυνική Προστασία

Με την κλιματολογική αλλαγή και τις πιο συχνές καταιγίδες υπάρχει μεγάλη αύξηση του αριθμού των κεραυνών αλλά και της πιθανότητας να επηρεαστείτε, ακόμα και σε σημεία που ποτέ πριν δεν υπήρχαν κρούσματα πτώσης κεραυνού. Κανονικά σε κάθε σπίτι θα έπρεπε να υπάρχει αντικεραυνικό σύστημα για την προστασία τόσο των συσκευών όσο και των κατοίκων.  Περισσότερα...

  • Όλες οι υπηρεσίες επιγραμματικά: Έκδοση ηλεκτρολογικού σχεδίου, οπτικός και θερμικός έλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης και επίλυση θεμάτων. Αντικεραυνική Προστασία, έλεγχος Γείωσης, Home Inspection - Υπηρεσίες στοχευμένες στην διασφάλιση της υγείας (Υπόδειξη για αποφυγή πιθανών προβλημάτων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα όπως: ατύχημα, ηλεκτροπληξία, επικινδυνότητα λόγο απώλειας ρεύματος, υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας και γενικότερα δυσκολία στην καθημερινότητα) .

IT Εργασίες, Κατασκευή Συστημάτων Ασφάλειας και Επικοινωνίας - Επίλυση Προβλημάτων

RCD_RCCB_Αποφυγή_Hλεκτροπληξίας

RCD/Ρελέ Διαρρωής

RCD ή RCCB, Ρελέ Διαρροής. Οι τύποι που υπάρχουν και από τι μας προστατεύουν.

IPTV & Wi-Fi Δίκτυα


Κατασκευή και διαχείριση δικτύων TV & Wi-Fi υψηλών απαιτήσεων.

Νέα Υπηρεσία Interent

Υψηλές ταχύτητες Ιντερνέτ και Απεριόριστα δεδομένα.  Η υπηρεσία προφέρετε στη Κέρκυρα και στους Παξούς, από την "Ionian Telecom". Το δίκτυο κάλυψης συνεχώς επεκτείνετε.   Λύση για Ξενοδοχεία, Βίλες , Διαμερίσματα και ιδιώτες.

Συστήματα Ασφάλειας

Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφαλείας Συναγερμός, Εικόνα, Πυρανίχνευση, Απομακρυσμένος έλεγχος και καταγραφή συμβάντων.

Γιατί Εμάς

3 λόγοι να μας επειλεξετε

1

Περιοχή Εξυπηρέτησης

Βορεια -Νότια Κερκύρα, Κέρκυρα (Χώρα), Ηγουμενίτσα (Κέντρο), Άγιος Γόρδιος, Λευκίμμη Κερκύρας, Μπενίτσες,  Σιδάρι, Παξούς.

2

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 και πάντα αναβαθμίζουμε τις γνώσεις μας

Καλέστε μας τώρα και ένας επαγγελματίας τεχνικός (ψυκτικός, ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρονικός θα έρθει άμεσα στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Κέρκυρας.

3

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το να σας κρατάμε ασφαλή και να εξοικονομείτε ενεργεία.

Θέλουμε να μάθετε μαζί μας τι θα πρέπει να γνωρίζετε και να εφαρμόζετε για να είστε ασφαλείς. Αλλά και το πως να εξοικονομείτε ενέργεια.

<<<< Περισσότερα σχετικά άρθρα >>>>

Must_know_10_info_gr

Κλιματισμός
σε 10'.... 

Χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινίσεις που πρέπει να γνωρίζει ο Πελάτης, για την σωστή εγκατάσταση του κλιματιστικού, πριν την επίσκεψη του τεχνικού εγκαταστάτη!

energiaki-agnoia

Άγνοια, ότι πιο επικίνδυνο !!!

Στον κλιματισμό ενός σπιτιού η Άγνοια είναι επικίνδυνη για την Ασφάλεια σας και την Εξοικονόμηση Ενέργειας 

Proper_Installation_R32_gr

15+ συμβουλές για παιδική ασφάλεια στο σπίτι

Παιδική ασφάλεια στο σπίτι....

AC_and_Kids

Κλιματισμός και Παιδιά

Πώς θα δροσίσετε και θα ζεστάνετε τα παιδιά σας, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία τους.

! Ηλεκτροπληξία 
Γνωρίστε τους κινδύνους και προνοήστε!
Η ηλεκτροπληξία είναι το παθοφυσιολογικό αποτέλεσμα ενός ηλεκτρικού ρεύματος που διέρχεται διαμέσου του ανθρώπινου σώματος.περισσότερες πληροφορίες... 

Ηλεκτροπληξία
Home Safety Inspection

Ασφαλέστερα Σπίτια

Πόσο ασφαλές είναι το σπίτι σας? Πόσο ασφαλή είναι η Ηλεκτρολογική του εγκατάσταση? Πότε ήταν ο τελευταίος έλεγχος της γείωσης του σπιτιού σας?
Τι άλλους πιθανούς κινδύνους κρύβει ο περιβάλλον χώρος?

Thunder_strike_control

Προστασία από Κεραυνούς και Υπερτάσεις 

Σε περίπτωση πτώσης Κεραυνού πόσο ασφαλές είναι το σπίτι σας για εσάς αλλά και τις ηλεκτρονικές/ ηλεκτρικές  συσκευές σας;  Διαβάστε πως να προστατευθείτε.

15 Λειτουργικές συμβουλές για Εξοικονόμηση Ενέργειας

Αν κατασκευαστικά στο σπίτι σας πετύχατε την μέγιστη εξοικονόμηση  ενέργειας, οι παρακάτω συμβουλές προσφέρουν επιπλέον Εξοικονόμηση.

Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας & Εξοικονόμηση


Παραγωγή, Αποθήκευση, Αυτονομία , Εξοικονόμηση Ενέργειας

  • Με αγορά υπηρεσίων άνω των 200€, Επιπλέον Δωρεάν** η υπερεσιία (Home Inspection) . Υπόδειξη για αποφυγή πιθανών προβλημάτων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα όπως: ατύχημα, ηλεκτροπληξία, επικινδυνότητα λόγω απώλειας ρεύματος, υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας και γενικότερα δυσκολία στην καθημερινότητα της οικογενείας. **Δωρεάν ο οπτικός- έλεγχος του σπιτιού σας κατά την διάρκεια της επίσκεψης του τεχνικού μας, η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες.