Home Safety  Inspection 

Καλωσορίσατε στην υπηρεσία ελέγχου ασφαλείας του σπιτιού σας!


Πόσο ασφαλές είναι το σπίτι σας?.....

Σήμερα υπάρχουν σπίτια παλαιότερα των 15 ετών αλλά και πολλά νεόκτιστα που δεν τηρούν ούτε τις ελάχιστες προδιαγραφές ασφαλείας! Αναφερόμαστε στην ηλεκτρολογική τους εγκατάσταση, τις διάφορες λάθος εγκατεστημένες ηλεκτρικές συσκευές και την άγνοια ως προς την ορθή χρήση τους ή ακόμα και στις διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες που μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους για την οικογένεια και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς τεχνικούς που ελέγχουν εξονυχιστικά τα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τους πιθανούς κινδύνους  ηλεκτροπληξίας απο αιτία ή αμέλεια!

!! Γιατί η ζωή που σώζουμε μπορεί να είναι η δική μας !!

Έχουμε βαθιά γνώση και εμπειρία, προσφέροντας λύσεις για ασφαλέστερα σπίτια.
Αφήστε μας να φροντίσουμε για την ασφάλεια του σπιτιού σας, ώστε εσείς να απολαύσετε την καθημερινότητά σας χωρίς ανησυχίες. Οι ειδικοί μας μέσα από κάποιες απλές ερωτήσεις που θα σας κάνουν σε συνδυασμό με τον επιτόπιο έλεγχο της ηλεκτρικής και υδραυλικής σας εγκατάστασης και του περιβάλλοντα χώρου είναι σε θέση να αναγνωρίσουν του πιθανούς κινδύνους που εγκυμονούν.

Η γνώση μας στις τεχνολογίες και η εμπειρία μας, μας καθιστά πρωτοπόρους στην αποφυγή κινδύνων αντιλαμβανόμενοι ακόμα κινδύνους που είναι δύσκολο να αντιληφθείτε. Θεωρήστε μας τον "υπερπροστάτη μπαμπά" για το σπίτι σας, με τεράστια τεχνική γνώση στον τομέα της ασφάλειας, και γνώσεις από: τη γείωση, τα αντικεραυνικά μέχρι και την ασφαλή και ορθή ενεργειακά εγκατασταση, συσκευών ψύξης/θέρμανσης που χρησιμοποιούν πλέον τα νέα εύφλεκτα αερία (R600/R32/R290) ή το Carbon dioxide (CO2/R744) το οποίο Εϊναι άχρωμο και άοσμο αέριο.

Ηλεκτροπληξία

Εμπιστευθείτε μας την προστασία του σπιτιού σας και επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας!

Αφήστε μας να φροντίσουμε για την ασφάλεια του σπιτιού σας, ώστε εσείς να απολαύσετε την καθημερινότητά σας χωρίς ανησυχίες.

Με αγορά υπηρεσίων άνω των 200€, Επιπλέον Δωρεάν** η υπηρέσια (Home Inspection) . Αναγνώριση /Υπόδειξη πιθανού κινδύνου για αποφυγή προβλημάτων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν: ατύχημα, ηλεκτροπληξία, επικινδυνότητα λόγω απώλειας ρεύματος, κακής γείωσης και υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας. **Δωρεάν είναι μόνο ο οπτικός- έλεγχος του σπιτιού σας και κατά την διάρκεια της επίσκεψης του τεχνικού μας, η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες και είναι αρκετή να σας προσδιορίσει τους πιθανούς κινδύνους και με την βοήθεια μας αν το επιθυμείτε να προβείτε στις ανάλογες επισκευές.

200€ free service

<<<< Περισσότερα σχετικά άρθρα >>>>

! Ηλεκτροπληξία 
Γνωρίστε τους κινδύνους και προνοήστε!
Η ηλεκτροπληξία είναι το παθοφυσιολογικό αποτέλεσμα ενός ηλεκτρικού ρεύματος που διέρχεται διαμέσου του ανθρώπινου σώματος.περισσότερες πληροφορίες... 

Ηλεκτροπληξία

Αλεξικέραυνα, Επαγωγοί Κρουστικών Υπερτάσεων και Γειώσεις
Γενικότερα τα αντικεραυνικά συστήματα παρέχουν προστασία έναντι των υπερτάσεων που οφείλονται σε τοπικά κεραυνικά πλήγματα, είτε αυτά προέρχονται από το δίκτυο διανομής του παρόχου, είτε από εσωτερικές πηγές.  Η προστασία από κεραυνούς και υπερτάσεις είναι δύο στοιχεία ενός αποτελεσματικού συστήματος ηλεκτρικής προστασίας που απαρτίζεται από τα Αλεξικέραυνα, τον Κάτω Αγωγό χαλκού,τους Επαγωγούς Κρουστικών Υπερτάσεων SPD (Surge Protective Device Type T1, T2 & T3) και τις Γειώσεις. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ποια η διαφορά ενός απλού καθαρισμού από έναν βαθύ καθαρισμό?
Ο βαθύς καθαρισμός καθαρίζει τις σκόνες και απολυμαίνει το 95% της εσωτερικής κεφαλής (κυψέλες, ανεμιστήρας),  και ένα μεγάλο μέρος του κέλυφους από πολλά βλαβερά μικρόβια και άλλα αλλεργιογόνα. Ο βαθύς καθαρισμός επίσης εξασφαλίζει ότι η εσωτερική κεφαλή του κλιματιστικού θα επανέλθει καθαρή, σαν την πρώτη μέρα λειτουργίας της.  

Ο καθαρισμός αυτός γίνεται αποσυναρμολογώντας το εσωτερικό κλιματιστικό ή κάνοντας το μηχάνημα “μπάνιο” με πίεση από κάτω προς τα επάνω!  Αν αυτό σας ακούγεται παράξενo, σίγουρα είναι, αλλά έτσι εξασφαλίζεται η καθαρότητα της εσωτερικής κεφαλής. Δείτε περισσότερα εδώ.

Σε όλα τα κλιματιστικά που κάνουν χρήση R32 υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ανάφλεξης, αυτό υποδηλώνεται με ένα τριγωνάκι κίτρινο που στη μέση έχει μια φωτιά! Το μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας εστιάζει περισσότερο στην οικολογική πλευρά του R32 και όχι στους κινδύνους που εγκυμονεί μια λάθος τοποθέτηση ή μία λάθος χρήση του κλιματιστικού από τον χρήστη. Κάποιες μεγάλες γνωστές εταιρείες αναφέρονται εκτενέστερα στους κινδύνους και κάποιες άλλες σχεδόν περιληπτικά δείτε εδώ .